“Mi mayor honra es surgir del seno de los oprimidos, que son el alma y nervio de la raza”…… (Augusto Nicolás Calderón Sandino)


CteSolidaridadSandinista@gmail.com

martes, 3 de mayo de 2011

7 de Maig. Jornada de Solidaritat amb Nicaragua a Vic (Catalunya)

El dissabte, 7 de maig, la CJC-Joventut Comunista d'Osona i el Comitè de Solidaritat Sandinista de Catalunya organitzen una jornada de solidaritat amb Nicaragua, a la ciutat de Vic,  amb tres activitats interessants:

- Tot comença el matí, quan pintarem un mural al parc de Somoto a la ciutat de Vic.  Ciutat que està agermanada amb un poble de Nicaragua que es diu Somoto. Ja son més de 30 anys de fer Solidaritat amb el poble Nicaragüenc, desde Catalunya, i aixó o volem plasmar al mural.

- En acabat, a les 14h, hi haurà un dinar popular amb menjar típic nicaragüenc, "Gallopinto", es farà el Centre Social Autogestionat '' La Torratxa'' de Vic. El dinar val 4 €. És important que confirmeu assistència. Podeu confirmar, o fer difusió entre els vostres coneguts, per facebook (enllaç),  o confirmar per email al ctesolidaritatsandinista@gmail.com.
Si no podeu assistir al dinar esteu convidats a venir a pendre un café i disfrutar d'una miqueta de tertulia que farem, on parlarem de la situació actual que viu Nicaragua, a practicament "4 dies" de viure unes noves elecciones presidencials.

- A les 8 del vespre comença el festival en solidaritat amb Nicaragua: 
Toquen els següents grups:
-Mal Trago(Rock)
- Va k txuta(punkore de la plana)
-Monos de xocolate(Hardcore)
- Intromental(Ska Regge)
- Hèctor (Cantautor Nicaraguenc)
- Focking Bob( Grunge)

 *Trobareu entrepans per qui vulgui sopar.

Serà una activitat de germanor amb diferents persones de Nicaragua i persones que han anat a Nicaragua o que volen conèixer a la seva gent, la seva cultures i les seves lluites.


XxN

No hay comentarios:

Publicar un comentario

“El Sandinista debe tener un auténtico espíritu crítico, ya que tal espíritu de crítica constructiva le da consistencia mayor a la unidad y contribuye a su fortalecimiento y continuidad, entendiéndose que una crítica mal entendida que expone la unidad, pierde su sentido revolucionario y adquiere un carácter reaccionario.”

Comandante Carlos Fonseca Amador.

*Tus comentario son bienvenidos –todos-, solo pedimos que mantengas el respeto…

El revolucionario

"... sean capaces de sentir en lo más profundo cualquier injusticia, cometida contra cualquiera, en cualquier parte del mundo, pués es la cualidad más linda de un revolucionario..."

Ernesto Guevara de la Serna - Che

Otros títulos

Related Posts with Thumbnails